Home Produse Parteneri&clienti Contact

 

 

 Produse

Prezentarea instalatiilor comercializate de ECOTEC

 

INSTALATII DE DEDURIZARE

1.1 Instalatii automate de dedurizare a apei, automatizarea facandu-se in functie de timpul intre doua regenerari – vezi tabelul 1.
1.2 Instalatii automate de dedurizare a apei, automatizarea facandu-se in functie de volumul de apa tratat – vezi tabelul 2.
1.3 Instalatii automate de dedurizare a apei de tip DUPLEX – instalatii care asigura debit continuu – vezi tabelul 3.
1.4 Instalatii automate de filtrare a apei cu carbune activ (se utilizeaza acolo unde apa are incarcaturi de natura organica – clor, urme de grasimi, etc.-) automatizarea facandu-se in functie de timp – vezi tabelul 4.
1.5 Instalatii automate de filtrare a apei cu nisip cuartos – se utilizeaza acolo unde apa are continutul de suspensii peste nivelul admis automatizarea facandu-se in functie de timp – vezi tabelul 5.


INSTALATII DE FILTRARE MECANICA, DEDURIZARE SI ELIMINARE A FIERULUI

 

 

1.6 Tip 700 – vezi tabelul 6

 

 


 

 

1.7 Tip 900 – vezi tabelul 7

 

  

 

1.8 Tip 950 - Instalatie de filtrare pentru apele din reteaua de oras – vezi tabelul 8

 

 1.9 Tip 23 BEQ – pentru apele din reteaua de oras – vezi tabelul 9


INSTALATII PENTRU ELIMINAREA AMONIULUI DIN APA

Pentru acest tip de filtrare chimica se utilizeaza o instalatie formata din trei filtre montate in serie (filtru de limpezire cu nisip cuartos, filtru pentru eliminarea propriu-zisa a amoniului, si filtru cu carbune activ pentru eliminarea urmelor de clor). In prealabil apa care este trecuta prin aceste filtre este clorinata si aerata cu ajutorul unei pompe de dozare hipoclorit de sodiu, respectiv a suflantei de aer cu difuzori cu membrana.

Tipul si dimensiunea se stabileste pentru fiecare tip de apa in functie de cele mentionate in Buletinul de Analiza a apei.


INSTALATII DE DEZINFECTIE A APEI CU ULTRAVIOLETE

-Vezi tabelul 10-


INSTALATII DE DEMINERALIZARE A APEI PRIN PROCEDEUL DE OSMOZA INVERSA

1.10 Instalatie pentru preparat apa partial demineralizata, in scop potabil cu un debit de 60-70 l/zi. Este format dintr-o membrana ce este protejata cu o prefiltrare filtru 5umm, filtru cu carbune activ, filtru 1umm.
1.11 Instalatie pentru demineralizarea a apei de tip MERLIN formata dintr-un filtru prefiltrare cu carbune activ si doua membrane. Instalatia poate debit 70l/h si este prezentata sub forma compacta.
1.12 Pentru debite mai mari ECOTEC va poate oferi instalatii de tip ROR – vezi tabelul 11-


INSTALATII DE CLORINARE

Instalatia este formata dintr-o pompa de dozare hipoclorit de sodium de tip SEKO montata pe un vas de stocaj hipoclorit din polipropilena, gradat de 100 litri.


INSTALATII DE EPURARE DE TIP BIOTAF CU NAMOL ACTIV

Vezi tabelul 15 pentru tipul “system continuu” si tabelul 16 pentru tipul “system in sarje”.
Instalatiile au agreement tehnic respective AVIZ TEHNIC.


 

Copywright 2007 ECOTEC. All rights reserved